sobota 14. februára 2015

Skipas Tatranská Lomnica ZADARMO


Tatranská Lomnica je pokojné turistické mestečko na úpätí vysokotatranského Lomnického štítu. Hlavnú časť lyžiarskeho areálu  vypĺňajú veľmi pohodové modro-červené trate, naopak holým terénom nad Skalnatým plesom prechádza len čierna zjazdovka. Päťkilometrový zjazd z najvyššie dostupného Lomnického sedla po novo rozšírenej zjazdovke až do Lomnice patrí k najdlhším na Slovensku.

Kupón na skipas zadarmo z časopisu SNOW môžete využiť len v období platnosti akcie a až potom, čo si ho aktivujete (min. 1 kalendárny deň pred dátumom návštevy).

Ako získať skipas zadarmo:

     Kupón najprv aktivujte na www.SKIPAS-ZDARMA.cz, a to najneskôr jeden deň pred dňom návštevy areálu. Obratom sa zobrazí váš aktivačný kód, ktorý nájdete spolu s dátumom návštevy aj vo svojom užívateľskom profile. (Pred prvou aktiváciou je nutné sa zaregistrovať pomocou e-mailovej adresy.)

     Na kupón vyplňte získaný aktivačný kód a dátum návštevy areálu.
    
Kupón vytrhnite až pri nákupe skipasu v infocentre areáli Tatranská Lomnica alebo Štrbské Pleso a odovzdajte ho.


Za kupón dostanete pri kúpe jednodňového skipasu druhý jednodňový skipas zdarma, a to v období 14. 1.-25. 1. 2015 a od 8. 4. 2015 do konca sezóny.

Každý má nárok na výmenu jedného kupónu počas platnosti akcie. V prípade, že aktivačné údaje vyplnené na www.SKIPAS-ZDARMA.cz nesúhlasí s údajmi na doklade totožnosti alebo aktivácia nie je vykonaná aspoň jeden deň pred návštevou, nárok zaniká. Nárok na výmenu kupónu nemožno vymáhať, a to najmä mimo udanej dátum návštevy alebo pri opakovanej návšteve areálu. Zmena vyhradená.

Obdobie platnosti skipasu:

14. - 25.01.2015 a
08. - 30.04.2015

Viac na: http://skipas-zdarma.cz/147-tatranska-lomnica